Forum

ΠΡΟΣΟΧΗ : Συμμετοχή στις Εξετάσεις Ιανουαρίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Συμμετοχή στις Εξετάσεις Ιανουαρίου

by Konstantinos Smaragdakis -
Number of replies: 1

Καλή Χρονιά με Επιτυχίες !! Όσοι/όσες θέλουν να συμμετάσχουν στη τελική διαδικασία αξιολόγησης παρακαλώ εγγραφείτε στο NEO group στο teams μέχρι τις 12-01-2020 προκειμένου να δω πόσα άτομα θα χρειαστούν για επιτηρήσεις. Παρακαλώ εάν δεν έχετε ασχοληθεί σοβαρά (κατά την γνώμη μου έχουν ασχοληθεί < 50) με το μάθημα ΜΗΝ δηλώσετε συμμετοχή, θα έχετε την ευκαιρία τον Σεπτέμβρη.

Κωδικός ΝΕΑΣ ομάδας στο Teams για την εξέταση : diqg676

In reply to Konstantinos Smaragdakis

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ : Συμμετοχή στις Εξετάσεις Ιανουαρίου

by Konstantinos Smaragdakis -
Τη Πέμπτη 21-01 έχουμε την εξέταση του μαθήματος. Θα δώσω μερικές πληροφορίες για την εξέταση. Θα συμμετάσχουν 219 άτομα κάτι που κάνει τη διαδικασία δύσκολη.

Η αλήθεια είναι ότι με αρκετούς-αρκετές είχα αρκετή αλληλεπίδραση όλο το εξάμηνο για το μάθημα και έχω σχηματίσει μια εικόνα. Θα μπορούσα να πω σε τέτοιο βαθμό (με λίγη υπερβολή) που θα μπορούσα αξιολογήσω αρκετούς-αρκετές χωρίς τελικές εξετάσεις, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας.

Τα θέματα θα είναι 3 και προσωποποιημένα ως προς τα δεδομένα. Θα πρέπει σε μια κόλλα (1η σελίδα) να έχετε τοποθετήσει μόνο τα αποτελέσματα σας. και στις υπόλοιπες την διαδικασία επίλυσης. Οι σελίδες θα πρέπει να είναι αριθμησμένες.

Οι κόλλες θα είναι αριθμησμένες και θα πρέπει να είναι εύκολο να διαβαστούν. Μια καλή λύση είναι η εφαρμογή Adobe-scan. Όπως καταλαβαίνετε λόγο του πλήθους των γραπτών δεν μπορέσω να ασχοληθώ σοβαρά και να διορθώνω από την οθόνη γραπτά τα θα είναι θολά, στραβά και που και οι ίδιοι δεν θα μπορούσατε να τα διαβάσετε.

Οι βαθμολογίες σε κάθε θέμα θα είναι κβαντισμένες.

- Σωστο αποτέλεσμα με υποδειγματική επίλυση : 3.5 - Σχεδόν σωστό αποτέλεσμα με πολύ καλή προσπάθεια : 2.5 - Προσπάθεια στη σωστή κατεύθυνση (οχι απλή μεταφορά τμημάτων από τις σημειώσεις) : 1 - Αλλιώς : 0

Οι ασκήσεις θα μετρήσουν εφόσον έχετε συγκεντρώσει βαθμό 4 από το τελικό διαγώνισμα.

Επειδή δεν θα μπορέσω να εξετάσω προφορικα το σύνολο των συμμετεχόντων (219), θα περιοριστώ σε ένα μικρότερο σύνολο που θα κρίνω ότι δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. To σύνολο αυτό κυρίως θα αποτελείται από άτομα που θα περάσουν το 5 και δεν θα έχουμε αλληλεπιδράσει σοβαρά για το μάθημα μέχρι σήμερα (τακτική παρακολούθηση, απορίες για το περιεχόμενο και τις ασκήσεις). Αλληλεπίδραση δεν θεωρώ τη παράδοση ασκήσεων ή τις διαδικαστικές ερωτήσεις.

Καλή επιτυχία σε όλα τα μαθήματά σας !