Εδώ θα μεταφέρω και θα απαντάω σε όλα τα ανώνυμα σχόλια σας.
Για υποβολή νέου πατήστε έδω
--- Σχόλιο #1
Ωραιο μαθημα, κατανοητο, με παραδειγματα, καμια ερωτηση δε μενει αναπαντητη.Ασκησεις στην python για τη σιγουρη κατανοηση των εννοιων του μαθηματος,αν παρακολουθεις δε γινεται να μη σου αρεσει και να μη μαθεις
Costas: Ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Είναι το παλαιότερο σχόλιο, ελπίζω να ισχύει ακόμη !!
-- Σχόλιο #2
Αν Μπορειτε επειδη εχουμε πολλα Χρονια να ασχοληθούμε με python να ειστε λιγο πιο αναλυτικός όσον αφορα τις ασκησεις ...ευχαριστώ εκ των προτέρων
Costas: Ευχαριστώ, προσπαθώ όσο γίνεται να δίνω ότι πληροφορία χρειάζεται. Ελπιζω να άλλαξε προς το καλύτερο.
-- Σχόλια #3 & #5
Θεωρώ πως θα ήταν αποτελεσματικότερο αν μαγνητοσκοπούσατε τη διάλεξη χωρίς τη συμμετοχή των συναδέλφων, διότι το βίντεο γίνεται αρκετά κουραστικό και δυσνόητο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τηλεδιασκέψεις για απορίες.Ευχαριστώ πολύ.
Costas: Ευχαριστώ, πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος διδασκαλίας.
-- Σχόλιο #4
Costas: Ευχαριστώ, συμφωνώ και το προσπαθώ.
-- Σχόλιο #6
Χαίρετε. Θα ήθελα να παραθέσω την παρακάτω διαπίστωση (η οποία αφορά και τα υπόλοιπα μαθήματα που παρακολουθώ) : Προ κορωνοϊού, όταν και οι διαλέξεις γίνονταν με φυσική παρουσία, η θεωρία που μετέφερα αντιστοιχούσε το πολύ σε 3 σελίδες τετραδίου (διαστάσεων 210 * 297mm), ενώ αυτήν την περίοδο η θεωρία των διαλέξεων αντιστοιχεί συνήθως σε 5-6 σελίδες σε τετράδιο ίδιων διαστάσεων. Συγχρόνως με αυτό, γενικά δεν προλαβαίνω να κρατάω σημειώσεις και την ίδια στιγμή να κατανοώ τη θεωρία, στο οποίο είχα εξασκηθεί στις διαλέξεις με φυσική παρουσία που είναι εκ φύσεως πιο "αργές" από διδακτική άποψη συγκριτικά με τις σύγχρονες διαλέξεις. Δε θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να υποδείξω ούτε να καθορίσω τον τρόπο διδασκαλίας. Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις άλλωστε. Θα ήθελα μόνο να καταθέσω αυτόν τον προβληματισμό μου ο οποίος αφορά και άλλα μαθήματα, αλλά δεν έχω το βήμα για να τον εκφράσω εκεί. Ευχαριστώ πολύ.
Costas: Ευχαριστώ, ίσως να έχεις δίκιο. Προσπάθω να έχω την αίσθηση αλλά μου είναι δύσκολο μερικές φορές. Σίγουρα δεν βοηθάει η μικρή μου εμπειρία στη διδασκαλία καθώς και το μάθημα που είναι από την φύση του αρκετά απαιτητικο.
-- Το σχόλιο #7 είναι κενό άρα συμφωνώ!
-- Σχόλιο #8
Πολύ καθαρές, οργανωμένες και με δομή σημειώσεις. Χωρίς πολυλογία και με εύστοχα παραδείγματα. Παρακολουθώ τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα και μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει πουθένα αμφιβολία για κάτι που είδα ή άκουσα σε κάποιο βιντέο. Προσωπικά θεωρώ ότι κάνετε απ τις καλύτερες παραδώσεις μαθήματος και ότι έχετε καλό υλικό. Σχετικά με τα εργαστήρια που περιέχουν python θέλω να πω στους συναδέλφους οτι χρείαζεται να ασχοληθείτε και μόνοι σας, όσες φορές και να σας τα πουν δεν θα μάθετε αν δεν κάτσετε οι ίδιοι να παίξετε λίγο. Ας σταματήσει αυτή η γκρίνια γενικά στο τμήμα με το προγραμματισμό!
Costas: Ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Κίνητρο για εμένα να βελτιωθώ!
-- Σχόλιο #9
Θα ηταν πολυ χρησιμο οταν βλεπουμε νεες ορολογιες, να βαζετε σε παρενθεσεις και το ονομα τους στα αγγλικα για να μπορουμε να ψαχνουμε και στο ιντερνετ ευκολοτερα
Costas: Ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να το κάνω.