Forum

Απαντήσεις στα ανώνυμα σχόλια

Re: Απαντήσεις στα ανώνυμα σχόλια

by Konstantinos Smaragdakis -
Number of replies: 0
-- Σχολιο #32

Καλησπέρα σας κύριε!! Κατανοώ τον τρόπο αξιολόγησης σας λόγω του μεγάλου όγκου φοιτητών. Ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ήμουν σε ομάδα στην επίλυση των φυλλαδίων και κατά συνέπεια σε μεγάλο ποσοστό έγιναν ερωτήσεις στο forum από μέλη της ομάδας μου γιατί λύναμε τις ασκήσεις συνεργατικά. Η μη συμμετοχή μου στο forum θα επηρεάσει πολύ την αξιολόγησή μου?

Costas: Δεν είπα μονο για το forum...

-- Σχολιο #33

Κυριε Σμαραγδακη καλησπερα,
ειδα την ανακοινωση σας σχετικα με τον τροπο εξετασης του μαθηματος και εκτος του οτι δεν δινετε σαφη εικονα για το ποιοι θα εξεταστουν προφορικα, λετε οτι θα περασουν σιγουρα ατομα που απλα εκαναν αποριες στο φορουμ,δηλαδη πολυ λιγα ατομα σε σχεση με αυτους που θα δωσουν.Αυτο ομως ειναι παρα πολυ αδικο για τους υπολοιπους!!Το συστημα αυτο ειναι τελειως αναξιοκρατικο και δεν στεκει.Θα μπορουσατε να ειχατε ορισει ποια ατομα θα εξεταστουν προφορικα σε σχεση με τον βαθμο που εγραψαν στο τελικο(οπως γινεται και με τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα μαθηματα).Π.χ. οσοι εγραψαν πανω απο 5 ας εξεταστουν προφορικα ειτε συμμετειχαν ειτε οχι στο φορουμ.Επισης απο ενα σημειο και μετα το μαθημα γινοταν ασυγχρονα,επομενως πως εχετε καθαρη εικονα για το ποιοι παρακολουθουν και ποιοι οχι;Ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ αδικο για ατομα που ασχολουνται και κοπιαζουν για το μαθημα και που οι αποριες που ειχαν σχετικα με τις ασκησεις ή/και το μαθημα μπορει να συνεπιπταν με αποριες που ειχαν ηδη τεθει και απαντηθει στο φορουμ επομενως δεν υπηρχε λογος να ξαναειπωθουν αρα δεν φαινονται οτι αλληλεπιδρουν με εσας(αφου οπως εχετε πει δεν θελετε να στελνουμε μειλ με αποριες,παρα μονο στο φορουμ).

Costas: Δεν είπα μονο για το forum.. Σε πολλά μαθήματα η συμπληρωματική εξέταση σε ομάδες φοιτητών είναι στη διάθεση του διδάσκοντα. Αλήθεια που είδατε το ότι κάποια ατομα θα περάσουν σίγουρα ?? (!!)

-- Σχολιο #34

Με την σειρά μου θα ήθελα να εκφράσω και εγω την ανησυχία μου μετα να ανακοίνωση που εκδώσατε .
Κατανοόυμε πως οι καταστάσεις που βιώνουμε ειναι πρωτόγνωρες και η οργάνωση της εξεταστικής αποτελεί πρόκληση για εσάς. Παρόλα αυτα όπως είδατε η πλειονότητα των φοιτητών παρέδωσε τις ασκήσεις υψηλής δυσκολίας που αναρτήθηκαν ώστε να κάνει το έργο σας οσο πιο εύκολο γίνεται .Σε πολλούς απο εμάς μας φάνηκε περιττό να συμμετάσχουμε στο φόρουμ καθώς οι ήδη αρκετές αναρτήσεις μας είχαν καλύψει με αποτέλεσμα να μην κάνουμε 'αισθητή ' την παρουσία μας . Ελπίζουμε να όλοι να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση και να εξασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της εξέτασης .

Costas: Παιδια μια προφορική εξέταση-συνάντηση μικρης διαρκειας δεν σημαίνει οτι δεν θα περάσετε το μάθημα. Ευκαιρία είναι να σας γνωρίσω.

-- Σχόλιο #35

Χαίρομαι που δε θα μας εξισώσετε όλους στη διαδικασία προφορικής εξέτασης, και για τη νοοτροπία ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα από την ίση μεταχείριση των ανίσων του Αριστοτέλους· ακόμα και αν εξεταστώ προφορικά που είναι πιθανό, εγώ φέρω την ευθύνη.
Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα σε όλους.

Costas: Δεν μπορώ να ευχαριστήσω τους πάντες. Δεν είπα οτι θα κοπεί κάποιος επειδή δεν τον ξέρω, αυτό που είπα οτι θελω να εχω και απο αυτόν εικόνα.

-- Σχόλιο #36

Το μαθημα ειναι αρκετα απαιτητικο και σιγουρα υπαρχουν ατομα που εχουν παρει βοηθεια χωρις αυτο να συνεπαγεται οτι δεν εχουν κατανοησει και δεν εχουν προσπαθησει τις ασκησεις μονοι τους.Επισης αυτο δε συνεπαγεται σε καμια περιπτωση οτι αυτο το ατομο δεν κανει ερωτησεις στο φορουμ.Το θεωρω αδικο να υπαρχει διακριση με βαση αυτο το κριτηριο στην προφορικη αναμεσα στους φοιτητες.

Costas: Όλοι ανεξαιρέτως για να περάσουν πρέπει να γράψουν ικανοποιητικά στο τελικό διαγώνισμα. Δεν λέω οτι καποιος με μια ερωτηση δεν θα εξεταστει προφορικά. Δεν θα εξεταστεί εαν κρίνω οτι τον γνώρισα μέσα απο το μάθημα αρκετά για να ξέρω οτι προσπάθησε το μάθημα. Αν σας ξενίζει η διατύπωση κρατήστε εναλλακτικά " Σε περιπτώσεις που κρίνει ο διδάσκων μπορεί να ζητηθεί προφορική εξέταση"