Ημερομηνία ενδιάμεσου διαγωνίσματος

Ημερομηνία ενδιάμεσου διαγωνίσματος

by Mihalis Kolountzakis -
Number of replies: 3

Το ενδιάμεσο διαγώνισμα θα γίνει την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024, και ώρες 5-7 μμ. Η ύλη πάνω στην οποία θα εξεταστείτε θα είναι η ύλη των πρώτων 6 εβδομάδων.

Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας ή την απουσία σας εδώ. Αν δε δηλώσετε κάτι θεωρείται ότι θα συμμετάσχετε. Οι δηλώσεις κλείνουν την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική. Αν θέλετε να μη συμμετάσχετε θα πρέπει να αιτιολογήσετε την απουσία σας και να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Αυτό θα το κάνετε στέλνοντάς μου email επισυνάπτοντας τα όποια αποδεικτικά στοιχεία έχετε για το κώλυμα. Όσοι δηλώσετε ότι δε θα συμμετάσχετε στην εξέταση θα εξεταστείτε προφορικά στο υλικό που αφορά το ενδιάμεσο διαγώνισμα την επομένη της γραπτής εξέτασης στην εξεταστική Ιουνίου. Συνιστώ έντονα σε όλους να δώσουν το ενδιάμεσο διαγώνισμα.

In reply to Mihalis Kolountzakis

Re: Ημερομηνία ενδιάμεσου διαγωνίσματος

by Mihalis Kolountzakis -
Θέλω να τονίσω ξανά ότι για να μη συμμετάσχετε στο ενδιάμεσο διαγώνισμα θα πρέπει να αιτιολογήσετε την απουσία σας. Δεν αρκεί να το δηλώσετε στην παραπάνω φόρμα. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει απουσία 13 άτομα αλλά μόνο 4 το έχουν αιτιολογήσει. Αν δε μου έχετε στείλει email και δε σας έχω απαντήσει τότε θεωρώ ότι θα έρθετε να εξεταστείτε.
 
In reply to Mihalis Kolountzakis

Re: Ημερομηνία ενδιάμεσου διαγωνίσματος

by Mihalis Kolountzakis -
Μέχρι στιγμής δικαιολογημένα απόντες από το ενδιάμεσο διαγώνισμα είναι οι:

math6063@math.uoc.gr
math5396@math.uoc.gr
math6032@math.uoc.gr
math6208@math.uoc.gr
math6138@math.uoc.gr
math5653@math.uoc.gr
ph5208@edu.physics.uoc.gr

Οι υπόλοιποι που έχουν δηλώσει απουσία δεν έχουν καταθέσει κανένα αποδεικτικό του κωλύματός τους.