Ανακοινώσεις

Προφορικό μέρος Ιανουαρίου

Προφορικό μέρος Ιανουαρίου

by GEORGIOS KAPETANAKIS -
Number of replies: 1

Αγαπητοί φοιτητές,

Στην σελίδα του μαθήματος μπορείτε να βρείτε ένα προσχέδιο που ετοίμασα για το προφορικό μέρος της εξέτασης. Όπως θα δείτε συμπεριλήφθησαν και όσοι από εσάς πέτυχαν βαθμό που στρογγυλοποιείται στο 4,5. Παρακαλώ ελέγξτε τα εξής:

  1. Αν ο βαθμός σας στρογγυλοποιείται στο 4,5 και πάνω, ότι ο ΑΜ σας είναι στο πρόγραμμα.
  2. Αν ναι, ότι ο ΑΜ σας εμφανίζεται ακριβώς μια φορά.
  3. Ότι την ημέρα και ώρα που σας έχω προγραμματίσει είστε διαθέσιμες/οι.

Σε περίπτωση που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν είστε διαθέσιμοι την ώρα που σας έχω προγραμματίσει, επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα, και να μου αναφέρετε ποιες ώρες από αυτές που εμφανίζονται ήδη ή αντίστοιχες ώρες της Τρίτης 26/01 δεν μπορείτε, ώστε να προβώ στις κατάλληλες τροποποιήσεις.

Για το προφορικό μέρος θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Zoom, και θα χρειαστεί να έχετε ενεργοποιημένα την κάμερα και το μικρόφωνό σας. Επίσης θα γίνει ταυτοποίηση σας, οπότε να έχετε μαζί σας αστυνομική ή φοιτητική ταυτότητα με ευκρινή φωτογραφία. Οι λεπτομέρειες της σύνδεσης (σύνδεσμος και κωδικός πρόσβασης) θα βρίσκονται στην σελίδα του τελικού προγράμματος που θα ανακοινωθεί αύριο μετά τις αλλαγές που ενδεχομένως προκύψουν.

In reply to GEORGIOS KAPETANAKIS

Re: Προφορικό μέρος Ιανουαρίου

by GEORGIOS KAPETANAKIS -
Αγαπητοί φοιτητές,
Αναρτήθηκε το τελικό πρόγραμμα του προφορικού μέρους στην σελίδα. Με κόκκινο είναι σημειωμένες οι αλλαγές. Ακόμα και όσοι δεν ζητήσατε αλλαγές επαληθεύστε την ώρα και μέρα της εξέτασής σας, καθώς υπήρξαν μικροαλλαγές και σε κάποιους που δεν το ζητήσαν. Στο κάτω μέρος θα βρείτε τον σύνδεσμο και τα στοιχεία του Zoom meeting που θα πρέπει να μπείτε.
Καλή επιτυχία!