Αγαπητοί φοιτητές,
Τις τελευταίες ημέρες έχω δεχθεί αρκετά μηνύματα από πολλούς που διαμαρτύρωνται σχετικά με το πρόγραμμα και ειδικότερα με το γεγονός ότι η εξέταση των Διακριτών Μαθηματικών βρίσκεται πολύ κοντά με εκείνη της Άλγεβρας ΙΙ. Από ότι βλέπω το πρόγραμμα της εξεταστικής είναι γεμάτο, οπότε δεν βλέπω να υπάρχει κάποια άλλη μέρα που θα βολεύει όλους και δεν συναινώ να μπούμε στην διαδικασία αλλαγής ημέρας.
Επειδή η εξέταση των Διακριτών θα διαρκέσει 1 ώρα και 30 λεπτά, μια ενδεχόμενη λύση, μετά από δική σας πρόταση, είναι η εξέταση να ξεκινήσει αντί για τις 12.00 στις 12.30. Η λογική είναι ότι η προηγούμενη εξέταση (όπως έχω ενημερωθεί) είναι με φυσική παρουσία, οπότε χρειάζεται χρόνος για να επιστρέψει κάποιος στο σπίτι του και να συμμετέχει στην εξ' αποστάσεως εξέταση των Διακριτών Μαθηματικών.
Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με αυτήν την αλλαγή; Επειδή έχω και μηνύματα (αν και λιγότερα) από κάποιους που εξετάζονται και στην Βελτιστοποίηση, πώς θα επηρεαστεί αυτή σας η εξέταση μετά από μια τέτοια αλλαγή;