Συζητήσεις για το μάθημα και ανακοινώσεις

Αποτελέσματα ασκήσεων

 
Picture of Μιχάλης Κολουντζάκης
Αποτελέσματα ασκήσεων
by Μιχάλης Κολουντζάκης - Tuesday, 3 October 2017, 10:38 PM
 

Καλησπέρα,

Μπορείτε να βλέπετε όλα τα αποτελέσματα όλων των ασκήσεων που έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής στη θέση

http://fourier.math.uoc.gr/~mk/prog1718/scores

Η σελίδα αυτή θα ενημερώνεται κάθε 1-2 μέρες ή και συχνότερα. Εδώ θα ανεβαίνουν καθ' όλη τη διάρκεια του εξαμήνου όλα τα αποτελέσματα ασκήσεων.

(Η άσκηση με όνομα example-problem με την οποία ασχοληθήκαμε σήμερα στο εργαστήριο εμφανίζεται αλλά δε μετράει στη βαθμολογία.)

Τεχνική Λεπτομέρεια: Έχετε υπόψιν σας ότι ο tester που χρησιμοποιούμε για βαθμολόγηση έχει και άλλες περιπτώσεις ελέγχου από αυτόν που σας έχουμε δώσει για να δοκιμάζετε το πρόγραμμά σας. Έτσι εξασφαλίζεται ότι ένα πρόγραμμα που γράφει κάποιος που το μόνο που κάνει είναι να δίνει τις απαντήσεις που δίνει ο tester για τις περιπτώσεις που ελέγχει ο tester, ουσιαστικά κοιτώντας μέσα στον tester και αντιγράφοντάς τον, θα αποτύχει.

Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω το εξής. Πρέπει να ελέγχετε τα προγράμματά σας και με το χέρι (χωρίς χρήση του tester δηλ.). Για να θεωρηθεί το πρόγραμμά σας σωστό πρέπει και να είναι σωστό. Ο tester που σας έχουμε δώσει ελέγχει λίγες περιπτώσεις, οπότε υπάρχει πιθανότητα (μικρή) να υπάρχουν κάποιες περιπτωσεις όπου το πρόγραμμά σας τρέχει λάθος αλλά δεν ελέγχονται από τον tester και όλες οι περιπτώσεις που ελέγχει ο tester να είναι σωστές. Αν αυτό συμβαίνει και το δούμε τότε συμπληρώνουμε τον tester και ξανακάνουμε όλους τους ελέγχους.