Ερώτηση: Δεν φαίνεται καλά η σελίδα του μαθήματος στο Moodle app του Android και δεν δουλεύουν κάποια links. Τι να κάνω?  (Απάντηση.01)

Ερώτηση: Μου έχει μείνει ένα προαπαιτούμενο που δεν το έχω περάσει. Μπορώ να κάνω αυτό το εξάμηνο άτυπα τις παρακολουθήσεις και τις διδασκαλίες και να μου περαστεί σε επόμενο εξάμηνο ο βαθμός? (Απάντηση.02)

Ερώτηση: Περιμένω βαθμολογία σε ένα ή δύο προαπαιτούμενα και πιθανότατα τα έχω περάσει. Μπορώ να ξεκινήσω? Μπορώ τουλάχιστο να διαβάζω τις ανακοινώσεις ή να δηλώσω σχολείο; Αν όχι γιατί?  (Απάντηση.03)

Ερώτηση: Μπαίνω στην σελίδα moodle του μαθήματος αλλά δεν βλέπω τις ανακοινώσεις. Γιατί? (Απάντηση.04)

Ερώτηση: Γιατί δεν μπορώ να δηλώσω σχολείο προτίμησης στην φόρμα "Επιλογή Σχολείου"? (Απάντηση.05)

Ερώτηση: Τι άλλα σχολεία εκτός από αυτά που προτείνονται μπορώ να δηλώσω? (Απάντηση.06)

Ερώτηση: Έχω δηλώσει σχολείο στη Επιλογή Σχολείου. Γιατί δεν μου ανοίγει την φόρμα Στοιχεία Σχολείου για να δηλώσω τα στοιχεία του σχολείου? (Απάντηση.07)

Ερώτηση: Έχω δηλώσει "Άλλο Γυμνάσιο/Λύκειο" στην φόρμα Επιλογή Σχολείου αλλά δεν έχω επικοινωνήσει με το σχολείο που έχω δηλώσει. Υπάρχει πρόβλημα? (Απάντηση.08)

Ερώτηση: Πότε Συμπληρώνω τη φόρμα Στοιχεία Σχολείου? Πρέπει να γράψω όλα τα στοιχεία που ζητάει η φόρμα? (Απάντηση.09)

Ερώτηση: Πότε συμπληρώνω τη φόρμα Στοιχεία Μέντορα? Πρέπει να γράψω όλα τα στοιχεία που ζητάει η φόρμα? (Απάντηση.10)

Ερώτηση: Γιατί πρέπει να συμπληρώσω τα στοιχεία του σχολείου και τα στοιχεία Μέντορα με συγκεκριμένο στυλ? (Απάντηση.11)

Ερώτηση: Έχω επικοινωνήσει  με σχολείο που δέχονται αλλά μου ζητάνε έγγραφα και δικαιολογητικά. Τι να κάνω? (Απάντηση.12)

Ερώτηση: Έχω δηλώσει σχολείο προτίμησης αλλά θέλω να αλλάξω. Μπορώ? (Απάντηση.13)

Ερώτηση: Θα ορκιστώ και θα λάβω και νέο ΑΜ καθώς και νέο ιδρυματικό email. Πρέπει να ξαναγραφτώ εδώ στο moodle του μαθήματος? (Απάντηση.14)

Ερώτηση: Στο σχολείο  μου λένε πως θα πρέπει να εγγραφώ στο σύστημα "Εργάνη" και χρειάζονται κάποια στοιχεία από το Παν/μιο. Τι να κάνω? (Απάντηση.15)

Ερώτηση: Πότε να συμπληρώσω τις φόρμες παρακολούθησης/διδασκαλίας και πόσο αναλυτικός να είμαι? (Απάντηση.16)

Ερώτηση: Δεν μπορώ να συμπληρώσω τις φόρμες παρακολούθησης και διδασκαλίας. Είναι κλειδωμένες ή δεν φαίνονται. Γιατί γίνεται αυτό? (Απάντηση.17)

Ερώτηση: Βιάζομαι να ξεμπερδεύω γρήγορα με το μάθημα. Πότε το γρηγορότερο μπορώ να ξεκινήσω τις επισκέψεις στα σχολεία και μέχρι πότε έχω χρόνο να ολοκληρώσω τις απαιτήσεις του μαθήματος? (Απάντηση.18)

Ερώτηση: Πού βλέπω εάν έχουν καταχωρηθεί οι φόρμες παρακολούθησης/διδασκαλίας που συμπλήρωσα και εάν έχει ληφθεί το email από τον Μέντορα με τις Λίστες Δραστηριοτήτων? (Απάντηση.19)

Ερώτηση: Στο moodle αναφέρεται η "Λήψη Λίστας Δραστηριοτήτων από Μέντορα" ως εργασία (assignment) που βαθμολογείται. Χρειάζεται να κάνω κάτι? (Απάντηση.20)

Ερώτηση: Έχω συμπληρώσει τις φόρμες παρακολούθησης και διδασκαλίας και ο Μέντορας έχει στείλει την Λίστα Δραστηριοτήτων. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? (Απάντηση.21)

Ερώτηση: Χρειάζομαι το Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής Επάρκειας άμεσα. Έχω ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του μαθήματος και στο Course completion status όλες οι απαντήσεις λένε "Yes στη στήλη Complete. . Μπορεί να μου περαστεί ο βαθμός πριν τη λήξη του εξαμήνου? (Απάντηση.22)

Ερώτηση: Έχω ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του μαθήματος και η γραμματεία μου είπε ότι έχει περαστεί βαθμός "επιτυχία". Να απεγγραφώ από τη σελίδα του μαθήματος? (Απάντηση.23)

Ερώτηση: Στέλνω email στο siligard@uoc.gr αλλά δεν λαμβάνω απάντηση. Τι να κάνω? (Απάντηση.24)

Last modified: Wednesday, 6 March 2024, 1:30 AM