Ανακοινώσεις

Σημαντικές ανακοινώσεις (07/01)

Σημαντικές ανακοινώσεις (07/01)

by GEORGIOS KAPETANAKIS -
Number of replies: 0

Αγαπητοί φοιτητές,

Καταρχάς εύχομαι σε όλους ένα καλό και παραγωγικό νέο έτος με υγεία! Σχετικά με το μάθημα των Διακριτών Μαθηματικών υπάρχουν οι εξής ανακοινώσεις.

  1. Την Τρίτη 12/01 και κατά τις ώρες 11.00-12.30 θα είμαι συνδεδεμένος στο zoom (στον ίδιο σύνδεσμο που υπάρχει για τις ώρες γραφείου), για την επίλυση αποριών που ενδεχομένως έχουν προκύψει κατά την μελέτη σας.
  2. Στην σελίδα θα βρείτε ένα δοκιμαστικό κουίζ. Το κουίζ αυτό βρίσκεται εκεί αποκλειστικά ώστε να ελέγξετε κατά πόσο η συσκευή σας, ο browser σας και ο τρόπος που συνδέεστε με την σελίδα του μαθήματος είναι συμβατά με την εξέταση. Θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε μέρος, να βλέπετε σωστά το κείμενο των ερωτήσεων και να βλέπετε σωστά τόσο τον μαθηματικό τύπο που εμφανίζεται σε μια ερώτηση όσο και την εικόνα που εμφανίζεται σε μια άλλη ερώτηση. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, ελέξτε πρώτα τα εξής:
    • Έχετε κάνει εγγραφή στο moodle του μαθήματος (αυτό είναι ανεξάρτητο από την δήλωση του μαθήματος στην γραμματεία).
    • Η λειτουργία αυτόματης μετάφρασης του browser σας είναι απενεργοποιημένη (αν φυσικά ο browser σας έχει αυτήν την λειτουργία).
    • Αν πιστεύετε ότι δεν σας εμφανίζεται σωστά το κουίζ και έχετε εξασφαλίσει τα δύο παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μου.
  3. Η εξέταση θα αποτελείτε από δύο μέρη: Το γραπτό και το προφορικό. Το γραπτό μέρος θα γίνει με την μορφή κουίζ του moodle (για αυτό και υπάρχει το δοκιμαστικό κουίζ) και θα πρέπει να συνδεθείτε στην σελίδα και να πάρετε μέρος, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής του Τμήματος. Όσοι πετύχουν βαθμό 5/10 και πάνω θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο προφορικό μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Επομένως θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε με κάμερα και μικρόφωνο στην πλαρφόρμα. Στο προφορικό μέρος, θα γίνει ταυτοποίηση, άρα θα πρέπει να έχετε μαζί σας την φοιτητική ή την αστυνομική σας ταυτότητα. Μετά το τέλος του γραπτού μέρους, θα φτιαχτεί ένα πρόγραμμα για το προφορικό μέρος. Η διάρκεια της προφορικής εξέτασης θα είναι 15 λεπτά για τον καθένα. Για τον υπολογισμό του τελικού βαθμού σας, το γραπτό μέρος έχει συντελεστή βαρύτητας 0.3 και το προφορικό μέρος έχει συντελεστή βαρύτητας 0.7.
  4. Στο βίντεο της 23ης διάλεξης, στον σχολιασμό της 4ης διαφάνειας αναφέρομαι σε κύκλους/μονοπάτια Hamliton (αν και εκ παραδρομής προφορικά μιλάω για κύκλους/μονοπάτια Euler). Ευχαριστούμε την Αμαλία για την επισήμανση αυτή.