Ανακοινώσεις

Καλωσόρισμα

Καλωσόρισμα

by GEORGIOS KAPETANAKIS -
Number of replies: 0

Αγαπητοί φοιτητές,

Καλώς ήρθατε στα Διακριτά Μαθηματικά! Προκειμένου να παρακολουθήσετε το μάθημα, κρίνεται απαραίτητη η γνώση της ύλης του μαθήματος "Θεμέλια Μαθηματικών", ενώ θα είναι βοηθητικές κάποιες βασικές γνώσεις της Θεωρίας Αριθμών.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία COVID-19, οι διαλέξεις δεν θα γίνονται δια ζώσης. Αντ' αυτού κάθε εβδομάδα θα αναρτώνται στο ημερολόγιο του μαθήματος μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις.

Επιπλέον, ανά περίπου δύο εβδομάδες, θα αναρτώνται φυλλάδια ασκήσεων, τις οποίες ασκήσεις προτείνω να προσπαθείτε να λύνετε. Προκειμένου να ελέγχετε τις λύσεις σας, κάποιες προτεινόμενες λύσεις θα αναρτώνται λίγο αργότερα και οι ασκήσεις θα συζητώνται στις διαλέξεις.

Κάθε εβδομάδα θα είμαι επίσης ζωντανά στην διάθεσή σας κατά τις Ώρες Γραφείου, διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom, ώστε να μπορείτε να με ρωτάτε για οτιδήποτε σχετικό με το μάθημα. Σχετικά με αυτό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά στην εξέταση, αυτή θα γίνει στο τέλος του εξαμήνου, στο πλαίσιο της εξεταστικής του Τμήματος. Η ακριβής μορφή της θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις αντίστοιχες οδηγίες που θα είναι σε ισχύ εκείνη την περίοδο.

Καλή αρχή!

Γ.Κ.