Ανακοινώσεις

Προφορικό μέρος Σεπτεμβρίου

Προφορικό μέρος Σεπτεμβρίου

by GEORGIOS KAPETANAKIS -
Number of replies: 0

Αγαπητοί φοιτητές,

Σκεφτόμουν το προφορικό μέρος να πραγματοποιηθεί αύριο από τις 18.00 και μετά και το Σάββατο από τις 9.00 εώς τις 16.00. Στο προφορικό μέρος θα κληθούν όσοι πέτυχαν βαθμό 4.75/10 και πάνω. Μπορείτε να ελέγξετε τον βαθμό σας από τον σύνδεσμο της εξέτασης. Αν έχετε τον κατάλληλο βαθμό και έχετε κάποιο κώλυμα κάποια στιγμή κατά τις ημέρες και ώρες που αναφέρω παραπάνω, σας παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα το συντομότερο, ώστε να το λάβω υπόψη μου κατά την δημιουργία του προγράμματος. Το πρόγραμμα θα το ετοιμάσω σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί. Να έχετε υπόψη σας ότι η εξέταση θα έχει διάρκεια 15 λεπτά, ενώ οι κανόνες όσον αφορά στην τελική βαθμολογία είναι οι ίδιοι με εκέινους που εφαρμόστηκαν τον Ιανουάριο.

Ακόμα, υπήρξε ένα λάθος στην απάντηση που το σύστημα δεχόταν ως σωστή στην ερώτηση με τον αριθμό PIN (ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για την παρατήρηση). Αυτό επηρέασε προς τα πάνω την βαθμολογία μερικών από εσάς.

Τέλος, ζητώ συγγνώμη για όσα μηνύματα δεν απαντάω, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω. Παρόλα αυτά, ξεκαθαρίζω ότι όσοι πέτυχαν βαθμό από 4.5 και κάτω δεν θα κληθούν για προφορικά σε καμία περίπτωση, εκτός φυσικά εκείνων που δικαιούνται προφορικής εξέτασης για λόγους πρόσβασης. Επίσης, επεξεργάστηκα (ακόμα και αν δεν απάντησα σε όλους) όλες τις παρατηρήσεις σας για πιθανά λάθη στα θέματα και δεν εντόπισα άλλο εκτός του προαναφερθέντος.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους στο προφορικό μέρος!